13 de julio de 2010

Inauguració XV Cartell de Premis Arts Andorra





L'escultura Camins va ser premiada al XV Cartell de premis Arts Andorra. Aquesta peça està realitzada amb passamans de ferro doblegats en fred i soldats en espiral simulant un camí, una empremta al llarg del temps que podem resseguir infinitament, ja que igual que l'espiral, no té fi.


















Inauguració de l'exposició i lliurament de premis del XV Cartell de Premis arts Andorra, el 5 de novembre de 2009. L'escultura Camins va ser guanyadora del segon premi en la modalitat d'escultura.

Francisco Escalera i Ferran Muñoz, premis de pintura i escultura 2009
Diari Bon dia
Cultura 15ª edició Arts Andorra
Escrit per A.B.
Divendres 6 de novembre de 2009

El Cercle de les Arts i de les Lletres d'Andorra va lliurar ahir els premis Arts Andorra, que guardonen obres de diferents disciplines artístiques.

L'acte d'entrega, que es va fer al Centre d'Art d'Escaldes-Engordany (CAEE) al vespre, va concentrar un gran nombre de públic, que a banda de seguir el lliurament de premis també va poder assistir a la inauguració de l'exposició que engloba totes les peces que han participat en el certamen.

Els guardons de més rellevància d'aquest concurs són els de pintura i escultura. El cordovès Francisco Escalera ha estat el guanyador del premi de pintura d'aquesta quinzena edició, i el sabadellenc Ferran Muñoz s'ha endut el premi d'escultura. Arnau Pérez i Ester Pedescoll han quedat en segon lloc en pintura i escultura, respectivament...






No hay comentarios: